Så är det.

Jo det är så att jag tänker inte sitta och skriva allt jag gjort på dagarna, vilket väder det är, vilka läxor jag får eller vilken mat det var i skolan.
Utan har jag något att säga, eller något jag vill få ut så tar jag helt enkelt upp det. Jag känner att jag har inte tid till att skriva om det som hänt på dagarna. Och det gör så många andra så bra ändå så varför ska jag med göra det? Och vore det så att någon nu skulle vilja veta så får man kolla i min bdb. Där jag ibland tar upp vad som hänt.
Jag ska inte säga att jag aldig kommer att berätta något sånt eller så. Men jag kommer ju inte uppdatera min blogg varje dag med sånt. Bara så att ni vet. :)
www.AndreaSjostrand.Bilddagboken.se

Nu ska jag spendera resten av kvällen framför tv:n och titta på Sjukhuset och Top Model.

Tack och hej för mig!

Lite mer än Normalt.

Prao.

Eller prao och prao. Två dagar som man får hitta på vad man vill ungefär ?  Inte vad man vill, klart att det ska vara en arbetsplats eller något liknande. Men det känns inte så lönt med endast två dagar till prao. Man kommer dit ena dagen och andra dagen går man hem. Så tycker jag att det känns iallafall.
Så jag gav upp hoppet om prao plats denna gången för jag kände inte för att vara på något speciellt företag etc. Men idag när jag och Sara var hos Syv för att Sara behövde lapp till prao:n sa Syv att hon fixat plats åt mig. För att för ett tag sen funderade jag på att vara med två dagar på medieprogrammet i Gislaved eftersom det är där jag sökt till gymnasium. Då hade jag tänkt att det vore bra att vara med där två dagar och se hur det är. Men sen som sagt så struntade jag i det. Men så idag då så skickade jag ansökan om det. Får väll hoppas på att jag kan få vara där dom två dagarna.


Förövrligt vet jag fortfarande inte riktigt hur jag känner. Jag är nog ganska tom. jag har inte så mycket att säga till folk längre. Alla bråkar, men jag tycker att det är meningslöst. Det finns så mycket värre saker än sånt som händer bland alla just nu. Jag ska inte säga att det inte är något man ska skita i. Men att lägga ner så mycket tid känns meningslöst för mig som inte är inblandad. Iallafall.
Jag har varit med om en hel del saker som jag inte prata med så många om. Och som kanske inte verkar så märkvärdigt för vissa men som var och har varit väldigt jobbigt för mig. Men jag börjar äntligen släppa det. Men nu när alla börjar bråka och våran "familj" till klass börjar dela upp sig i grupper kommer det tillbaka, Jag vet egentligen inte riktigt varför men så är det och det är inget jag kan göra något åt.
Och att det är grått och trist väder hela Jävla tiden gör ju inte saken bättre. Jag kände bara på den enstaka dagen det var fint väder i helgen att mitt humör var mycket bättre och allt kändes lättare. Men  så dagen efter är detta rent ut sagt för jävla väder tillbaka och verkar stanna ett bra tag till. Vad har hänt med de vintrar man hade när man var liten? Med 30 cm snö?  Om inte tala på de vintrar föräldrarna hade när det var små. Jag tycker synd om de barn som är runt 4-8 år nu. Det var ju då man hade som roligast med snön. (Tror jag?)
Och någon vidare lust till att träna har jag inte heller. Istället har jag hamnat här framför datan med en 100 grams marabou mjölkchoklad.
Om det inte varit så att jag skulle till Grekland i tre veckor i sommar vet jag inte om jag stängt in mig på mitt rum och lekt sommar eller något. För någon riktig sommar med sol och 25 grader lär vi ju inte få vara med om. Någon få dag om vi har tur.
Okej, jag vet att jag är väldigt optimisk nu kanske. Men det är inte lätt att vara annat.


E
n sak till innan jag har bloggat klart för idag, alla rastister m.m Sånna som inte tycker om färgade, folk som inte tycker om människor med rött hår, folk som inte tycker om människor med korta ben eller folk som helt enkelt inte tycker om människor som sticker ut, vare sig dom valt det själva eller är födda med det.
Jag tycker bara att det är så jävla fel. Folk som inte tycker om människor som sticker ut, måste vara väldigt osäkra i sig själva och inte nöjda med det dom har.
Jag säger som Trasdockorna;

-
Att va' söta men lika som bär vad är det o ha?
Lite annorlunda är inget fel o va'
Om man är av en annan sort
Varför ska man kastas bort?


Tack och hej från mig!

Tillbaka

Förlåt för mitt Skriv uppehåll, Men jag har inte riktigt orkat, haft tid eller haft så stor lust till att skriva. Men nu är jag tillbaka, får se om jag orkar hålla detta uppe.

Jag har en hel del att berätta och skriva om. Men jag vet inte om jag vill det. Om jag tycker att alla borde veta det och klarar av att veta det.
Kan ju iallafall säga en sak; Jag är så trött på allt just nu. Om jag fått en gratis sista minuten till Irak, vettifasen om jag tagien den. Jag längtar något otroligt till Gymnasiet, där man får börja om på nytt. Nya kompisar, Ny skola, allt är nytt. Slippa det här.
Som jag sagt förut jag skriver inte sånt  här för att folk ska tycka synd om mig eller för att folk ska tycka att jag är en patetisk nolla som bara går runt och tycker synd om sig själv. Men det här är vad jag känner och om folk nu tycker att det är patetiskt så behöver dom inte läsa. Jag är inte heller en så kallad "Emo" som funderar på att ta livet av mig. För jag vet att detta är en period i livet som går över. Och så fruktansvärt är det inte nu heller. För jag har min underbara Jonas som jag kan "rymma"  till när jag inte orkar  med allt annat.

image8