Check, check, check, check!

Igår åkte jag och Sandra in till Halmstad och kollade på HBK-Malmö FF, ganska spännande match fram till den sista kvarten då Malmö gjorde 3 mål på mycket kort tid. Sen åkte vi till Östrastranden till Johannas stuga där det var fullt med folk. Vi gjorde inte så mycket förutom att spela "med andra ord", UNO och Texas Hold'em. När vi skulle spela Texas Hold'em vad vi väl kanske inte riktigt överrens och det blev ganska mycket tjöt och lite spel. Men det var ganska kul ändå, vi satt trots allt uppe till halv ett tror jag. Sen gick alla och la sig, själv delade jag säng med Elina.
Idag ville hela Östrastranden gänget in till stan och shoppa så jag och Sandra cyklade in dit också. Men efter lite olyckor så bestämde vi oss för att cykla hem till Mellbystrand. Efter sisådär 10 min började det spö regna så vi tog skydd under ett tak, sen fortsatte vi cykla och sen började det spöregna igen så vi tog skydd i en busskur.
Sen slutade det nästan regna så vi fortsatte hemmåt, vi hade ju trots allt drygt 2 mil framför oss. När vi närmade oss Pilkington klarnade det upp och det började bli varmt, det var väl där någonstans jag slängde av mig min regnjacka och tröja så att jag endast cyklade i linne hem.
Då och då stannade vi och tog några bett på våra kladdkakor vi köpt som färdkost.   Efter drygt en timme var vi hemma i Mellbystrand och då var det riktigt varmt. Så jag bytte om och tog på mig bikini och la mig ute i solen och glassade lite. Sen bestämde jag mig för att klippa gräset och det gjorde jag med, blev klar för en halv timme sen ungefär och nu ska jag hoppa in i duschen och sen träffa Sandra igen så får vi se vad kvällen erbjuder.

PK Andrea

Flygande tefat

Jahopp, ännu en dag på mitt 17 år, 3 månader, 13 dagar och 4 h långa liv har passerat.  Denna dagen var till en början lite seg, vaknade med huvudvärk kl. 10 efter partynight hos Ivar igårkväll. Iallafall så steg jag upp ur mitt bo och begav mig ut i köket där mina danska släktingar och päron gjorde iordning frukost. De berättade att de tänkte ta en liten tur runt Bjäre för att visa danskarna det vackra landskapet och även för att köra upp till Café Killeröd och ta en fika. Jag var inte sen att att tacka ja, för några timmar i bil och en fika är inte fel när man är trött.
Efter x antal timmar kom vi hem och jag skickade iväg ett sms till Sandra, min lekkompis, och frågade om vi skulle hitta på något (som vanligt). Jag drog fram mitt vrålåk och trampade iväg efter att hon godkänt min förfrågan.  Vi tog med oss nutella och brago kex och satte oss på stranden i sanden och började gotta oss i detta. Men eftersom båda var mätta efter lunchen och pajen som vi precis fått hos Sandra så gick där inte åt särskilt mycket.
Sen blev det lite kallt så vi gick hem till Sandra igen och lämnade lite grejer och tog våra vrålåk och började cykla söderut till mig. Resan gick galant tills att det kom ett stort flygande tefat mot min vänstra arm, detta flygande tefat visade sig vara avföring från ett flygande djur uppe i skyn. Icke bra, men ett gott skratt fick både jag och Sandra. Vi kom hem till mig och tvättade bort skiten och letade fram en film och satte på den, och framför dumburken har vi legat hela kvällen och tittat film tills Sandra cyklade hem för en timme sen ungefär.

PK Andrea

1980 gram

Nu har det hänt en hel del på sistone och jag har inte hunnit blogga så detta blir kanske ganksa långt.

Onsdag förra veckan kom Jonas ner till mig. På Torsdagen åkte mamma och pappa iväg på mc träff i Danmark och jag och Jonas var själva till lördag. Vi tog det ganska lugnt, tittade på film, var ute och gick, jag solade och så. Sen på lördagen åkte vi upp till Falkenberg till Jonas stuga och där blev det en hel del kortspelande. På söndagen åkte vi, jag, Jonas, Morgan, Mia och Stina hem till Gislaved.
 Jonas och Morgan golfade och jag och Stina gav oss ut och sprang 6 km. På Måndagen hänge jag med Jonas och Morgan ut på golfbanan på Isaberg på 18 hål. Jag tog lite kort. Golf är en dryg sport!
På måndag kvällen åkte vi tillbaka till Falkenberg. På tisdagen begav vi oss upp mot Göteborg och Liseberg. Mycket mycket folk var det där, men när vi väl kom in så var det inte så farligt även om köerna var ganska långa. Hann åka det vi ville och vi hann spela lite på hjulen också, jag har alltid sån otur när det gäller sånt. Jag har bara vunnit en chockladask och två center en gång, men denna kväll var min kväll. Sista hjulet vi spelade på var Kexchocklad hjulet och då vann jag en stor kexchoklad 1980 gram. Det kommer ta tid att äta upp i och med att jag inte är något jätte fan av kexchoklad även om det är gott. Iallafall så var vädret perfekt och dagen blev lyckad. Igår åkte jag och Jonas ner till Halmstad med tåg för han ville hem till Gislaved och jag skulle hem till Mellbystrand. På kvällen efter att jag och Sandra cyklat till min träning och tillbaka så hörde Sara och Malin av sig och frågade om vi hade lust att dra till Tylösand för Ledin spelade där, så jag och Sandra gjorde oss i ordning och pappa körde dit oss. Det blev en trevlig kväll. Vi sov i Saras stuga i Haverdal och nu i eftermiddags hämtade pappa mig och Sandra.
Nu ska jag bara städa mitt rum fixa kläder inför farfars begravning imorgon sen ska jag nog träffa Sandra igen så hittar vi på något.

PK Andrea

Man in the mirror

Sitter och lyssnar på den underbar låten "Man in the mirror - Michael Jackson" medans jag rensar lite bilder och Jonas sitter gämter och spelar. 
Bläddrade precis förbi  denna bilden

Och jag känner att jag nästan längtar lite till skolan, märkligt faktiskt. Brukar inte göra det. Ni är så härliga tjejer! Alla fyra!

förresten, tittade på Twilight innan för 6 ½ gången.. 

PK Andrea

Vrålåk

Vaknade runt 10 imorse och skickade iväg ett sms till Sandra ganska direkt och frågade om vi skulle dra in till Båstad en sväng lite senare, som väntat tyckte hon att det lät som en bra idé eftersom vi snackde om detta igår kväll.
Runt 12 kom hon på sitt vrålåk till cykel och jag tog min cruser cykel så cyklade vi iväg till Båstad.
Förvånade blev vi inte när det var en hel del folk i Båstad, iallafall så gick vi runt lite i affärerna och checkade kläder och skor. Sen drog vi oss neråt till Sand och köpte glass och vi slog på stort. Jag köpte en voffla med flädercorbé (stavning?), melon och lakrits och Sandra köpte en bägare med flädercorbé, polka och lakrits. Dom glassarna är riktigt mumsiga måste jag säga. Sen gick vi till stranden, där det också var fullt, och slängde ut Sandras handduk som hon så smart plockat med. Sen tog vi fram min kortlek som jag så smart hade plockat med och spelade lite skitgubbe. Prick halv fyra reste vi oss upp och började plocka ihop och cyklade hem. Sen har vi legat lite på stranden här i Mellbystrand och nu är Sandra hos sig och äter så får vi väl se hur kvällen blir.

Klantig har jag varit idag med, först cyklat in i en buske, sen snubblat på mina egna skor, sen "vrickat" foten utan klack på skon och sen sagt lite skumma saker. Men det går väl över. Men sen kom jag på en sak med, och jag vill varna alla tjejer! Cykla inte när ni har mens, det framkallar mensvärk!

PK Andrea

Summertimes

ja, jag kan väl inte förneka att det känns som sommar direkt. Det är en härlig känsla det.
Igår drog jag och Sandra till Madison och dansade loss, det var skoj fastän det var lite dåligt med folk i början. För efter en stund var det nästan för myckte folk! Haha Iallafall så träffade vi på lite folk vi kände och kvällen var lyckad tycker jag, så där som lite halv spontana kvällar ska vara :)
Idag har jag mest tagit det lugnt, spelat lite the sims 3, läst "Om jag kunde drömma", tittar på tv samt legat på stranden en stund. Snart är det träning, halv 7 om man ska vara exakt. Vet inte om det blir cykeln dit idag, får väl se vad Vanne och Camme säger, om dom nu ska på träningen det vill säga.
Imorgon kommer antagligen Jonas ner hit, ska stanna över helgen och så för mamma och pappa ska iväg på mc träff i Danmark.

Nu tänkte jag fortsätta läsa, vill börja på tvåan någon gång. Den takten jag läser i så lär jag väl inte komma till den förrens om ett år.

Slänger upp en super härlig bild på Sandra!Slänger upp en superhärlig bild på Sandra

PK
Andrea

Over and over and over again

Varit på släktkalas idag, alla vet ju hur skoj det är? Haha
Men så farligt var det inte faktiskt.

Har precis tittat klart på Twilight filmen för 6:e gången på 3 veckor ungefär. Den tröttnar man inte på i första hand. Har precis börjat läsa boken också. Oh lord i'm telling you!

Imorgon blir det Madison med Sandra Berthil. Kul ska det bli!

Ha det :)
PK Andrea

Tillbaka på Noll

Nu har det gått ett tag sen jag uppdaterade, har haft fullt upp. Har varit i Anderstorp och Gislaved och spelat match och Sara har varit här och jag har varit inne i Båstad på Rix fm och ja, ni förstår fullt upp helt enkelt. Tänker inte blogga om allt,  egentligen ingenting just nu. Kanske skriver ett inlägg lite senare idag för just nu sitter jag i BH och trosor, har precis duschat. För jag, Sandra, mams och paps ska in till Båstad och fika och så ska vi fixa 70 års present till mormor och morfar som fyller år nu i dagarna. Sen fick jag reda på idag att Vanessa och Camme har öppnat en klädaffär här i Mellbystrand som jag måste checka in. Jag är så himla avundsjuk på dom alltså. Men så är det. Jag ska vara nöjd med det jag har!
Varför jag har "Tillbaka på Noll" som rubrik beror på att jag satt en hel fucking dag med The sims 3 igår, sen på kvällen stängdes datorn av pågrund av att laddaren hade åkt ut lite så den hade inte laddats på ett tag och detta betydde att allt jag gjort hade försvunnit. På en hel dag hinner man ganska långt.. Så jag är tillbaka på Noll.

Hepp, nu är det väl bäst att tar på mig innan Sandra stamplar innanför dörren. Ha det bäst!
PK Andrea