.

:'/


Sad at the last time

Hopp, då var det slut med allt. Nu har jag bestämt mig. Inget mer arg, irriterad, ledsen, deprimerad. Det är slut med sånt. Jag bryr mig inte mer, orkar inte med det. Folk har sina problmen men dom tänker jag inte bry mig om längre. Så är det bara! Jag umgås, pratar, är trevlig mot vem jag vill och när jag vill. Jag tänker inte gå runt och må dåligt för att vissa andra gör det? För att vissa andra har problem? Jag är tillräckligt stark för att klara mig själv, för att göra och säga vad jag vill. 
Så tack och hej bekymmer Och varmt välkommen happylife :)

Nu vet jag att allt inte är en dans på rosor, Problem finns alltid och det accepterar jag. Men som sagt bara för att andra har problem så tänker inte jag må dåligt för det.

Not couting?

Varför är det som om man inte längre existerar ?
Varför tas man för givet att göra något annat?

Vill folk inte ha med än att göra längre?
Har dom tröttnat?
Vågar dom inte?
Är jag inte ett alternativ längre?

Egentligen bryr jag mig inte, men tyvärr så känns det ju. Det gör ont. Jag vet att det är så här. Men jag vill inte att det ska vara så.
Jag har bestämt mig för att jag inte ska ta sånt så seriöst utan att det finns så mycket värre saker. Men det kommer att ta ett tag innan man vänjer sig..

Hej för mig!

What have I done?

Vad håller jag på med? Kommer det att funka? Mina tankar tar kål på mig..

Käftis.

Käftis(tanläkaren) känns som mitt andra hem just nu. Har varit där minst en gång i veckan i 4 veckor tror jag det är. Har slutat räkna. En dag var jag i värnamo hos tandläkaren på morgonen och här i anderstorp hos tandläkaren på eftermiddagen.
 Egentligen har jag ju inget emot att gå dit, grejen är ju sakerna dom gör. När dom bänder och drar i mina tänder.
Fast det har inte varit så farligt tills förra veckan kan man säga, för då drog jag ut en tand. Det har jag gjort innan, men denna gången gjorde det  ont i en vecka efter och det gör fortfarande ont. Men värst måste jag nog ändå säga att det var idag när jag satte in en bygel i gommen.
Dom sköljde lite, blåste lite, sköljde lite igen och blåste lite igen i munnen. satte i stålringar runt mina tänder näst längst in i övrekäken och tog ut dom igen. [måste säg att det kändes lite meningslöst] för att precis efteråt så satte dom i två lappar på varsin sida av munnen, och började "meka" med mina tänder igen. Stålringarna hamnade på sina platser igen och även bygeln.
För er som inte vet hur det är att ha en bygel från ena tanden till andra rätt över munnen i gommen ska jag försöka förklara mina erfarenheter.

;Det är typ som om man tar själva pinnen när man ätit upp en klubba och stoppar den ungefär ½ cm nedanför gommen, på utsidan av tänderna sätter man dit små vassa plåtbitar som skaver på insidan av kinderna.
+att man inte kan prata och att det gör ont eftersom bygeln flytta tänderna, så man har ont i hela munnen.

ja, det är väll ungefär så jag skulle vilja förklara det. Och ja, jag förstår om alla inte fattar vad jag menar. Men bättre kan jag inte förklara.

Jag ska inte klaga, det finns så mycket värre saker. Men har gått i 4 veckor och haft ont i munnen konstant känner man inte riktigt för att gå ochm låtsas som om det var som paradiset i munnen.

Aja, det var allt för mig idag. Lär ju komma upp en del blogginlägg om tandställningen för det händer en hel del saker nu. Fast nästa gång det händer något stort förutom att jag ska dra ut tänder är den 17 Mars tror jag.

Tack och hej från mig!


Fast as the Wind!

Idag efter skolan hade jag och Sara bestämt oss för att fika. Så vi knallade ner till samhället med sällskap av Paulina som skulle till banken och sen köpa rosor.  Så vi hängde med Paulina till hennes ärrenden sen skulle hon upp till Joakim och då gick jag och Sara till Bernt's. Vi ställde oss där inne och funderade på vad vi vill ha. Sara valde en bulle och ett vaniljhjärta. Jag köpte också ett vanlijhjärta men en  bit äppelkaka istället för bulle. Vi satte oss vid fönstret och började fika. Och helt plötsligt är fikat slut ;O Och Sara första komentar är; -Vi hann ju inte äns njuta av fikat innan det var slut!  Så, så snabba är jag och Sara på att fika.
haha, och det var väldigt sant. Jag tror att vi var för hungriga för att hinna njuta. Menmen, det var gott ändå.
När vi kom hem till mig och upp på mitt rum så kom Sara på att hon skulle på toaletten. Då bestämmde jag mig för att mitt rum som inte var allt för välstädat direkt, skulle vara rent när sara kom tillbaka från toaletten.
Så sant som det är sagt. När sara är tillbaka (Hon var borta högst 5 min) var mitt rum rent och fint. Iallafall så att det så lite anständigt ut :) Så även där gick det snabbt.

Idag har det varit en snabb dag. Både i skolan och hemma har det gått snabbt.

'Men jag har börjat knarka alvedon för att jag tror att jag har en förkylning på gång. Har ganska ont i huvudet och sen blir det inte bättre att jag har ont i hela munnen och käken p.g.a alla förändringar och utdragna tänder nu innan tandställningen.

Tack och hej från mig!