Viktigt meddelande!

AUGUST ÄR TILLBAKA!
Fick ett sms av pappa igår när jag var hos Vanessa. Han skrev att August var tillbaka frisk och kry. Härligt som satan :) Vi som tänkte "ta farväl" till honom i söndags, men så sa jag att vi skulle vänta till måndag eller tisdag och det gjorde vi rätt i :)

Ligger i Saras nya säng nu och ska titta på någon film, i frysen ligger det glass och i skafferiet kolasås och maränger! HÄRLIGT

PK Andrea

Mrs Brightside

Jag har funderat på tatuering länge nu, i ett år drygt tror jag att det är. Men jag vill ju inte bara tatuera något för tatuerandets skull liksom. Men nu har jag kommit på en sak, jag funderar på att tatuera Mrs Brightside på min handled. Ganska litet. För att jag har varit med om en del nu de sista åren, både dåliga och bra saker och då har jag lärt mig att man måste se livet på den ljusa sidan. För er som kanske inte riktigt förstår Mrs Brightside ber jag söka på youtube 
The Killers-Mr Brightside  Så förstår ni vart jag fått det ifrån. Plus att jag verkligen ÄLSKAR The killers och den låten och den betyder en del för mig. Hörde den för första gången för några år sen men har aldrig tröttnat på den.
Så för er som läser detta inlägg ber jag att ni kommenterar vad ni tycker om min idé om tatueringen. För att höra andras åsikter. Kan vara bra, det är ju inte alltid man tänker på allt.

Nu byter jag samtalsämne lite för August, våran katt, som jag skrev om innan är fortfarande inte tillbaka och har varit borta i en vecka imorgon. Vi börjar tyvärr ge upp hoppet. Men så är det att ha katt, dom kan bli överkörda, springa bort, bli instängda någonstans, hitta någon annan ägare eller bara gå och dö någonstans. Jag slutar aldrig hoppas, för på tv för någon vecka sen handlade det om en tam jättesköldpadda som försvann i en storm från ägarna i USA och jag tror att det var ett år senare eller längre så dök den upp igen och detta hände i USA. Jag menar vem kunde tro att en sköldpadda skulle klara sig själv i USA i ett år, i deras klimat. Men så är det, mirakel kallas det!

Imorgon fär jag Sara in the big Småland! Sniceigt ska det bli. Men först ska jag och pappa kolla på gravsten och sånt åt farfar. Iallafall så kommer jag hem på lördag efter att ha varit några dagar hos Sara och några hos Jonas.

Ha det bra tills vi hörs igen :)
Pk Andrea


Alone with a cat

Här sitter jag i min ensamhet och läser bloggar och funderar på hur mycket jag saknar mina "skolflickor" om jag får kalla er det Em, Bull, Ida och Sandra? Iallafall så ligger min katt Alice framför mig på skrivbordet och blockerar nästan tangentbordet. Men det går ganksa bra efterom hon är det enda sällskapet jag har för tillfället.
nej nu blev det många inlägg på en och samma kväll. Men då behöver jag inte känna samma press några dagar framåt att jag måste skriva :)
PK Andrea

Gurselov!

Detta inlägg är tillägnat min vän Hang Bui som designat min blogg!
Äntligen ser den vetig ut, eller nej mer. Den är perfekt! Tack så mycket! <3


One more thing

Jag måste bara säga att jag verkligen förstått vad jag lever för och vad som verkligen gör mig glad.
Fotboll och Musik
Det är fan helt galet. Jag vill verkligen spela fotboll hela tiden och skulle göra vad som helst för att få spela på en stor arena med mycket folk. Måste verkligen vara en otrolig känsla. Jag vet att jag inte är ensam om att tycka detta. 
Utan musik skulle jag antagligen vara en aning tråkigare och deppigare.


Lekstugor, brinnande spisar och att går vidare..

Ohja, som ni kanske förstår har det hänt en hel del nu de sista dagarna.
Jag sov hos Sara från tis-tors och vi bestämde oss för att sova i hennes lekstuga. För skojsskull liksom. Det var faktiskt mysigt måste jag säga. Vi la in massor med solstolsmadrasser och luftmadrasser och kuddar och skit så det vart perfekt!
Sen på onsdagen var det dags för mig och Sara att laga mat. Sara visste hur vi skulle laga den, men först såg det mest ut som något som redan varit i magen och vänt. Men tillslut så fick vi till det och det blev riktigt gott. Men det var då olyckan slog till, mitt i allt det goda. Det råkade skvätta lite fett på plattan så det började brinna. Både jag och Sara bara stod och skrek, sen för en sekund slutade det men sen började det igen och då skrek Sara ännu högre. Sen helt plötsligt slutade de. Då var jag en aning skakis! Men ingen skada skedd, förutom på mitt och Saras hjärta möjligen. Haha!
Vi har även badat i Saras barnpool och gjort hinderbana! Superkul faktiskt. Kanske skriver mer om detta i något annat inlägg.

Men innan allt detta skedde, alltså på måndagskvällen. Efter att jag kommit hem från U21 Matchen Tyskland-England så fick jag reda på att  farfar dött under kvällen. Det var väl kanske inte den bästa avslutningen på en bra dag, men sånt är livet. Det är inget man kan styra över. Farmor som är väldigt dement hade suttit och matat honom när han var död, för när personalen på hemmet där de bor kom in för att titta till dom så var farfar redan kall och det tyder på att han varit död en stund. Mest synd tycker jag om farmor, som knappt vet ut eller in. Hon glömmer efter 2 minuter och tror ibland att farfar lever och ibland vet hon att han är död och då är hon helt förstörd. Men båda är ganska gammla. Farfar blev 81 och farmor är också 81 år. Så dom har levt ett långt och lyckligt liv även om slutet inte var det bästa.
Det är inte bara min farfar som dött, utan även vår allas Pop kung Michael Jackson. Tragiskt är det, jag tycker/tyckte synd om honom. Han måste haft ett väldigt jobbigt liv apropå allt uppmärksamhet och svår uppväxt. Men som sagt, sånt är livet. Han var iallafall en grym musiker och han glömmer man inte i första taget!!
Och det är inte dom ända som försvunnit. Utan även våran katt August, han har varit borta i nu 3 dagar. Jag vet att det inte är lång tid för en katt. Men han är gammal och skrutten och har bara varit borta några dagar en gång innan. Så vi funderar tragiskt nog på om han gått och dött någonstans, eller blivit påkörd. Men vi får väll se om han dyker upp eller om vi hittar honom..

Aja, slut med det tragiska. Det har varit ganska jobbigt nu, och detta var inte vad jag behövde. Men man får se det positivt. Jag lever och varken farfar, Michael Jackson eller kanske August blir gladare för att jag går runt och är ledsen och olycklig. Så jag ser framåt och och uppskattar att jag lever och är frisk. (Bortsätt från mina knän som aldirg blir bra.)

Hepp, nu ska jag sitta och nörda mig vid sims 3 någon timme innan jag lägger mig och nanar, ska nämligen upp vid halv 7 imorgon för vi ska iväg.

PK Andrea

Niceprice

Nu vart det ett tag sen jag skrev. Har haft fullt upp vettni. Tänkte dra en kort sammanfattning om helgen och veckan.
Onsdag: Jonas kom ner hit, åkte till godisboden och köpte ton med godis annars tog vi det lugnt. + tränade
Torsdag:  Hände inte särskilt mycket.
Fredag: Kom ner massa folk hit, trevligt trevligt vart det.
Lördag: Tog det lugnt igen, tittade på Wallander-hämnden. Fick besök av Sandra och Hang. Trevligt!
Söndag: Jonas åkte hem. Match, 3-0 till oss. Tur! Sims 3 resten av kvällen.

Yep, klart att det hänt lite mera. Vill du ha detaljer så får du kontakta mig! Haha
Imorgon händer det väl inte så mycket heller, ska in till Halmstad och se U21 Tyskland-England. Hoppas det blir en riktig rysare! :)

Ha det bra folk! 
PK Andrea

Jude law

Igår hände det inte så mycket. Tränade och efter den drog några stycken hem till Vanessa och åt mat och tårta. Smarrigt var det! När vi ätit färdigt bestämde sig några för att dra hem, likaså jag. Tills att de som stannade kvar sa att de skulle kolla på "The Holiday". Då kunde jag ju liksom inte annat än stanna och titta på den. Det är ju trots allt en av mina favoritfilmer + att Jude Law är så jävla snygg i den filmen. Puuuh.
Så jag stannade kvar och stack inte hem förrens den var slut vi 12 tiden på natten. Och idag skulle jag upp tidigt vid 7 för att åka till naprapaten vid 8 och knäckas lite och så. Gick bra, dock var jag en aning trött. Men det får man leva med om man ska titta på Jude Law! hahah
Resterande delen av dagen tillbringas antagligen framför tv:n med mitt mysiga täcke och en bra film eller om det går något bra på tv.
Anton, Viktor och Johan velar fram och tillbaka om dom ska cykla hit från Halmstad ikväll. Som det ser ut nu så blir det väl så, men får väl se, de kommer väl hinna ändra sig ett antal gånger innan de bestämt sig på riktigt om jag känner grabbarna rätt. :)
Imorgon kommer Jonas och bror hem från DH. Trevligt trevligt, längtar! Kanske inte lika mycket på bror som på Jonas menmen. :)
Ha det bra, för det ska jag ha det!
PK Andrea

Grenar och granris..

yes, i fredags åkte jag upp på min kusins student i Jönköping. Hon var jätte söt, dock var ju inte vädret med oss. Men man kan inte alltid få allt. Iallafall så när vi varit hemma hos de ett tag så åkte vi hemåt, eller jag åkte mot Linn i Sandshult.
Efter mycket om och men hittade vi dit, vi var inte ensamma om att inte hitta till Linn..
De hade fått det jätte fint, mysigt och fräscht! Vi gjorde väl inte så mycket denna kväll förutom att prata och pärla. Ja just det pärla, vi gjorde faktiskt det. Det är grymt underskattat!
På lördagen kom alla girlsen hem till Linn, men inte vid 18 som vi besämt utan det kom några hinder ivägen.
Hang ringde mig strax efter 18 och frågade vart dom skulle för att hitta till Linn, och nästa gång hon ringde hade dom fastnat med bilen. Dom hade kört in på en traktorväg där det var lite för lerigt och guppigt för deras bil. Så vi traskade dit och försökte hjälpa till, men till ingen nytta. Vi testade att lägga grenar och granris under däcken, putta på, hämtade en annan bil och försäkte dra loss den men inget funkade. Så vi gav upp efter nästan 2 timmar och ringde deras föräldrar som fick komma med deras jeep och dra loss bilen.
Bortsätt från denna incidenten så var kvällen mycket mysig, riktigt kul att träffa alla igen! Det var länge sen vi umgicks på riktigt liksom.
Idag åkte jag hem med kvart i ett tåget, på vägen såg jag en älg som sprang jämte tåget och ett råddjur som stod en bit bort. Sen skyndade jag mig att packa och drog iväg till hemma matchen. Stundtals visste jag inte vad jag höll på med, men jag gjorde väl lite rätt för tre mål satt och vi vann med 6-3! Så jävla skönt, nu är det inte långt kvar till förstaplatsen!
I veckan ska jag bara njuta av livet. Ta det lugnt.
Ha det bra alla flickor och pojkar där ute! Som min rektor sa på skolavslutningen, "Glöm inte att skydda er, både med solkräm och kondom!" haha
Pk AndreaUnder lördagskvällen grillade vid marsmallows över stearinljusen och doppade de sedan i smält mjölkchoklad. Vi grillade marsmallows över stearinljusen på lördagskvällen, sen doppade vi de i smält mjölkchoklad! Mumsigt som tusan!

Freedom!

I've been looking for freedom!
just så som David Hasslehoff sjunger i sin låt 'looking for freedom'. Så har jag väl känt i si så där 3 månader, men nu när jag fått friheten så vet jag inte riktigt om detta var vad jag ville ha? Inte som det känns just nu iallafall, känns som om jag kommer sitta inne hela sommaren och uggla. Men jag antar att det inte blir så.
Iallafall så var alla super söta idag på avslutningen och allt var trevligt. Dock var väl musiken kanske lite enformig och jag hörde inte riktigt vad dom sjöng. Men jag diggade Martin Knutssons (vår Nutida konst lärare) framträdande. Han gjorde musik med hjälp av ett gammalt gameboy och lite elprylar, han har en hemsida med olika låtar som han gjort. Riktigt grymt måste jag säga! Han har tydligen också en liten Holländs fanclub om jag fattade honom rätt när han berättade det. haha det är inte alla som har! Det är  väl kanske inte alla som vill ha det heller! (;

Nu träffar jag inte tjejerna på ett bra tag, ett riktigt långt tag. Synd som satan måste jag säga. Men vi kan ju försöka träffas även om det kanske inte är lätt när vi är utspridda fem stycken över nästan hela södra Sverige. Om inte annat så kommer det att bli jäkligt kul att träffas i höst igen!

Hepp, ska inte vara långdragen. Hang klagade på mitt förra inlägg. Detta var väl också ganska långt, ska försöka bättra mig för din skull Hang! :)
Jag är iallafall borta i helgen så ni kommer inte att höra så mycket ifrån mig. Ha det toppen! För det ska jag ha!
PK Andrea

I'm back in the game!

Yes, nu har jag faktiskt tänkt att ta tag i den här skiten på riktigt. Delvis för min egen skull och delvis för andras skull. Jag ju faktiskt tycker att det är skönt att skriva av mig ibland, yes I promise, även om det kanske inte märkts på ett par månader.  Sen skriver jag för mina vänners skull för att de ska veta vad jag har för mig på dagarna. Eftersom jag har vänner på så olika håll och hinner inte uppdatera alla om vad som händer. Så de som bryr sig om vad jag gör får gå in och läsa om det.

En bra början med en nyomstartad blogg kan ju vara att berätta om denna regniga och äckliga dag i Halmstad.
As I expected regnade det, fast det började klarna upp när jag lämnade hemmet i Mellbystrand runt 7 tiden i morse, men tydligen blev det inget av det. Så när jag kom in till Halmstad så små duggade det och flickorna stod och väntade på mig vid Österskans för att vi skulle vidare till kanotklubben här i Halmstad och paddla kanot i detta underbar väder. Det gick faktiskt mycket bra, jag, Ida och Sandra tog varsin kajak och Bill och Bull delade på en kanot.
Ida och jag åkte lite på upptäcktsfärd på Nissan och hamnade nästan på grund. Men vi klarade oss och kom tillbaka hela och rena (torra). Sen bestämde vi oss för att  kajka bort till nollan ,eller åttan som vissa säger, borta vid stadsbiblioteket.
Sagt och gjort, vi paddalde på och en stund senare var vi borta vid nollan som var större än vad den såg ut att vara på håll (Konstigt!?). Så nu har jag tagit på den berämda nollan, om det nu är något att skryta över? Shit the same. Jag är stolt iallafall!

Nu sitter vi här. fyra datanördar, som vanligt. Jag, Bill, Bull och Ida, väntar på filmen vi ska se på samhälle om en och en halvtimme. Sen bär det av hemmåt.. Eller? Får väl se lite hur dagen slutar. ;)
Och imorn är det skolavslutning, så jäkla skönt samtidigt som det nästan är lite vemodigt, fast det är klart. Jag träffar ju klassen till hösten. Right?
Men mest kommer jag ju sakna mina tjejer. Men vi kanske träffas i sommar. 
Nej, nu ska jag inte dra ut på mitt skitskriveri. Vill ju inte att ni ska somna det första ni gör när vi läser min nygamla blogg ;)

Ha det bra gott folk!
PK Andrea